KAFE IGRAONICA BLOKČE

Šta čini Novi Beograd posebnim?
Pogodili ste! DECA! Zato deca zaslužuju mesto za svakodnevnu zabavu sa svojim drugarima. Zaslužuju i mesto za sjajne rođendanske zabave. U bloku 45, upravo tamo gde raste mnogo mališana nalazi se dečija igraonica Blokče, najopuštenija igraonica u kraju!

Veliki prostor igraonice Blokče prepun je zanimljivog sadržaja za decu. 3D lavirint bogat je elementima za igru i provlačenje uz neizostavni spiralni tobogan. Za spretniju decu tu je i platforma za penjanje kao i mali zip-line.

Naša deca obožavaju tramboline. A Vaša?

Znali smo! Trambolina je omiljena zabava za decu svih uzrasta. Deca po svojoj prirodi vole da skaču pa budite sigurni da će se na trambolini dobro zabaviti. A skakanje na trambolini ima pozitivno dejstvo na motorni razvoj dece, na njihovu elastičnost i dobru ravnotežu.

Vaše dete je još uvek malo za lavirint i trabolinu?

Mi smo mislili i na one najmlađe. Za njih postoji bebi kutak, bazen sa lopticama ili kuhinjica.

Mi im ne merimo vreme za igru!

A kada se drugari umore, tu je pribor za crtanje, Lego kocke, autići i još mnogo, mnogo igračaka. I jedini problem može biti to što neće želeti da idu kući. Zato se u igraonici Blokče ne meri vreme na sat! Dolaskom u igraonicu kupujete dnevnu kartu u iznosu od 250,00 dinara.

Oni se zabavljaju a vi uživate!

Kafe i igraonica su fizički odvojeni. A igraonica Blokče je pokrivena kamerama. Na taj način u svakom trenutku možete videti svoje dete na velikom televizoru iz kafića Blokče. U igraonici je uvek je obavezno prisustvo animatora a obezbeđena je brza komunikacija preko interfona, kako bi animator lako pozvao roditelja ukoliko ima potrebe za tim.

Mali su i ne žele da se igraju bez Vašeg pristustva?

I to nam je vrlo dobro poznata situacija. Obezbedili smo i nekoliko mesta za sedenje u samoj igraonici upravo za roditelje sa najmanjom decom.

Kada je deci lepo neka i Vama bude lepo!

Nismo zaboravili na roditelje. I vi ste zaslužili malo opuštanja! Ne samo da smo obezbedili sve da se klinci dobro zabave u Igraonici Blokče, već i da se vi možete potpuno opustiti u prijatnom ambijentu Kafea Blokče. Bez obzira da li ste sami ili u društvu uživajte uz najbolju kafu u kraju, čaj, toplu čokoladu ili neko od osvežavajućih pića.

10,000 RSD

VIKENDOM 12-14.30; 15-17.30 I 18-20.30

Zakup prostora na 2,5 sata
Osoblje (šankeri, konobari, animatori)
Pribor za jelo, čaše, salvete
Pozivnice i dekoracija
Piće iz našeg šanka

8,000 RSD

RADNIM DANIMA OD 18-20.30

Zakup prostora na 2,5 sata
Osoblje (šankeri, konobari, animatori)
Pribor za jelo, čaše, salvete
Pozivnice, dekoracija
Piće iz našeg šanka

Igraonica Blokče
Radnim danima: 15:00-21:00
Vikendom: 10:00-21:00

Kafe Blokče
Radnim danima: 09:00-21:00
Vikendom: 10:00-21:00

Adresa
Jurija Gagarina 219 – Novi Beograd
Blok 45
Telefon: 064.12.96.832
Telefon: 063.17.30.839
Email: kafeigraonicablokce@gmail.com