Dečija igraonica i rođendaonica Dizni

Dečija igraonica Dizni se nalazi u Ustanickoj ulici 242, na Konjarniku. Sadrži kavez-lavirint na 2 nivoa sa nizom prepreka koje deci pružaju neodoljivi izazov, 2 tobogana i jedan veliki spiralni tobogan, bazene sa lopticama, lopte za skakutanje, trambolinu, diskoteku, stoni fudbal i još mnogo toga sto će biti sasvim dovoljno da vaša deca na kvalitetan i energičan način ispune svoje vreme.

Brigu o Vašoj deci u igraonici Dizni vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih animatora, koji će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude monoton i dosadan, a da Vi možete za to vreme da se opustiti i provedete prijatne trenutke sa vašim prijateljima posmatrajući decu na velikom plazma televizoru.

Prostran i udoban deo za decu, roditelje, prijatelje i pratioce dece, na površini od oko 230m² u nivou, je klimatizovan, ima ventilaciju i opremljen je konstantnim video nadzorom kako bi u svakom trenutku mogli da imate uvid u aktivnosti Vašeg deteta.

Proslave rođendana u igraonici Dizni

Proslave rodjendana u igraonici Dizni su zatvorenog tipa. Kompletna igronica je rezervisana u dogovorenom i odredjenom terminu.

Proslava rodjendana zatvorenog tipa obuhvata:

– Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
– Prisustvo i usluge naših animatora i konobara – besplatna profesionalna animacija (na svakom rodjendanu 2 animatora ili vise u zavisnosti od broja dece) , iscrtavanje lica,
– Tanjiriće i kompletan pribor
– Pozivnice

Takođe Vam možemo organizovati celokupnu proslavu (ALL INCLUSIVE) koja obuhvata:

– Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
– Prisustvo i usluge naših animatora i konobara
– Besplatna animacija po želji (profesionalni animatori)
– Besplatno iscrtavanje lica
– Rodjendanska torta
– Hrana za decu i odrasle
– Bezalkoholno piće i topli napici u neograničenoj količini
– Tanjiriće i pribor
– Pozivnice
– Fotograf (slike i snimanje)

Adresa: Ustanička 242, 11010 Voždovac, Beograd
Telefon: 062/60-70-70
Email:
Internet prezentacija: http://www.igraonicadizni.com/
Radno vreme:

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit