Dečija igraonica i rođendaonica Sreća najveća

Decija igraonica SREĆA NAJVEĆA se nalazi u ulici Ljubićka 22, Voždovac, Beograd. Prostire se na 250m2 prostora optimalno uređenog za prijatan boravak dece i njihovih roditelja. Naše ljubazno osoblje omogućiće vam da zajedno sa vašim mališanima uživate u čarima koje pruža naša igraonica. Deci su na raspolaganju 3D lavirint, pokretni točak, mini vrteška i bazen za skakanje, diskoteka i letnja bašta.

Kreativni sadržaj
Kako bi vaši mališani imali nezaboravan provod osmislili smo poseban prostor u kome se nalaze brojni kreativni sadržaji: 3D lavirint, pokretni točak, mini vrteška, bazen za skakanje, diskoteka i letnja bašta.

Odlična zabava
Igraonica je opremljen najsavremenijim konzolama X-BOX i NITENDO WII KINEKT. Konzole su smeštene u tihom delu igraonice, i pružaju vrhunsku interaktivnu zabavu za decu svih uzrasta.

Muzički program
Takođe posedujemo MINI DISKOTEKU, gde će Vaši malisani igrati i pevati uz najlepse dečije pesmice. Mališani će uživati u našim predstavama u interakciji sa našim stručnim animatorima.

Proslave rođendana u igraonici Sreća najveća

Zajedno sa našim stručnim timom organizujte nezaboravni dan Vašem detetu u najboljoj igraonici u Ljubićkoj 22, Voždovac, Beograd.

Celokupan prostor čuvaonice je pokriven video nadzorom, a svakog trenutka nas možete pozvati na video poziv i uveriti se da je vaše dete u pravim rukama.

Kvadratura: 250m2
Adresa: Ljubićka 22, Voždovac, Beograd
Telefon: 066 404 325
Internet prezentacija: Igraonica SREĆA NAJVEĆA
Radno vreme: Utorak – Nedelja od 10h do 22h;