Dečija igraonica i rođendaonica Čarobna zemlja Oz

U igraonici i rodjendaonici Čarobna zemlja Oz Vaše dete može na najlepši i najmaštovitiji način proslaviti svoj rođendan. Rođendani traju po dva sata i trideset minuta. Za to vreme, roditelji mogu da se opuste u odvojenom prostoru, unutra ili u bašti.

Igraonica Čarobna zemlja Oz se prostire na 50 metara kvadratnih opremljena je brojnim sadržajima. U funkciji je i prostrano dvorište sa dečjim spravama (ljuljaške, vrteška, tobogan, kućica…)

Letnji Klubić

Tokom raspusta organizuju se Oz-ove letnje čarolije kako bi Vaše dete provelo slobodno vreme na kreativan, zanimljiv i maštovit način kao što to priliči Čarobnoj zemlji Oz. Iz želje da Vam ponudimo nešto novo i originalno osmislili smo brojne aktivnosti kroz koje ćemo se zabaviti, družiti i nešto novo naučiti.

Letnje čarolije namenjene su deci od 3. godine, ali i osnovcima do petog razreda. Dovedite svoje dete u OZ na 4h, svakoga dana od 10-20h, uz užinu i sokić, počev od 13.juna tokom celog leta! Sve to po veoma povoljnoj ceni od 350,00 RSD. Pozivamo Vas da nam se pridružite i pokažete svom detetu da letnji raspust u Beogradu može biti najbolji do sada!

Proslave rođendana u Čarobnoj zemlji Oz

Termini za proslave rođendana su:
Radnim danima od 18:00 h, a
Vikendima od 14:30 i 18:00 h.

Uverite se u kvalitet naših usluga i omogućite svom detetu bezbrižno i prijatno proslavljanje svog najznačajnijeg dana.

O nama – Čarobna zemlja Oz

Adresa: Poručnika Spasića i Mašare 23, Žarkovo, Beograd
Telefon: 011 2502 461
Email:
Internet prezentacija:
Radno vreme:

Kvadratura: 50m kvadratnih
Maximalno dece:
Maximalno odraslih:
Dvorište: Ima