Dečija igraonica i rođendaonica Fuerte kids

Dečija igraonica Fuerte kids nalazi se na Ceraku u Jablaničkoj ulici broj 3i ( preko puta obdaništa).
Luksuzno opremljen, klimatizovan prostor za proslavu dečijih rođendana, krštenja, novogodišnjih predstava i drugih svečanosti prostire se na ukupnoj površini od 950 m2.

Igraonica, rođendaonica i diskoteka Fuerte kids nalazi se u zatvoremom delu na 300 m2, odvojen je prostor sa delom za pušače sa 55 sedećih mesta za odrasle.
U otvorenom delu na 650 m2 nalazi se – Letnja igraonica, caffe bašta sa 70 mesta sa Wireless internetom, a ispred igraonice se nalazi veliki broj parking mesta.

Uz profesionalno osoblje (diplomirani pedagog sa iskustvom) kao i uz sve sadržaje koje nudimo Vaše dete će provesti kvalitetno vreme razvijajući svoju maštu i kreativnost.

Proslave rođendana u igraonici Fuerte kids

Tematski rođendani, disco party, predstave, maskenbali, animatori, karaoke party, profesionalno šminkanje, 3d lavirint lavirintom sa preprekama, penjalicama, diskoteka, game room, letnja igraonica i deo posvećen samo bebama sa toboganom i bazenom samo su deo ponude rodjendaonice Fuerte kids.

DISKOTEKA sa najmodernijom opremom, profesionalna mikseta, karaoke, laseri Strobe, uve, dim masina, mašina za balone…Svi uređaji atestirani po ISO standardima i nemaju štetne uticaje na okolinu.

INTERAKTIVNA IGRAONICA sa Microsoft XBOX 360 konzolama najnovije generacije i KINECT senzorima osetljivim na pokrete Sony play station 3 projektujemo na SMART LED FULL HD 46″ televizoru.

O nama – Fuerte kids

Adresa: Jablanička ulica 3i, Cerak, Beograd
Telefon: 011 2510 210
Email:
Internet prezentacija:
Radno vreme:

Kvadratura: 950m kvadratnih
Maximalno dece:
Maximalno odraslih:
Dvorište: Ima