Dečija igraonica i rođendaonica Sunset

Sunset Caffe je oduvek bilo mesto porodičnog okupljanja jer je od samog početka uvek bio okrenut svim svojim gostima nikako ne zanemarujući one najmlađe. U svom sklopu Sunset Caffe ima dečije igralište sa raznim zanimljivim penjalicama, kulama, ljuljaškama, klackalicama i još koje-kakvim dečijim zanimalicama.

Vikendom u Sunset Caffe dečijem igralištu pristuni su dečiji animatori-vaspitači koji će obratiti pažnju na Vašu decu i organizovati im razne igrice kako bi im boravak u našem igralištu bio što zanimljiviji i interesantniji a Vama kao roditeljima što lagodniji i udobniji.

Proslave rođendana u igraonici Sunset

Organizacija dečijih rođendana i zabava za decu je prisutna u Sunset Caffe-u od samog nastanka. Možete Vašem detetu prirediti predivno iznenađenje u kome mogu učestvovati i njegovi drugari. Odlično osmišljeni programi za dečije zabave u koje su uključeni profesionalni dečiji animatori su samo deo programa koji možete prirediti Vašem mališanu. U Sunset Caffe na dečije zabave dolaze Klovn, Mađioničar, Vile i Vilenjaci a za novu godinu obavezno posebnim tajnim-podvodnim putevima i Deda Mraz.

Dvorište: ima
Adresa: Ada Ciganlija lok. br. 9, Makiška strana
Telefon: 063 807 3210
Email: [email protected]
Internet prezentacija: http://www.sunset.rs
Radno vreme: Subota i Nedelja: 10h do 20h