Dečija igraonica i rođendaonica Tehnokids

Sa dugogodišnjim iskustvom u radu, igraonica-rođendaonica Tehnokids osnovana je 2007.god. sa ciljem da mališanima pruži najkreativniju zabavu. Na 600 m2, u tri zasebna tematski urađena nivoa, smeštene su prostorije za proslave rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Sadržaji igraonice-rođendaonice su primereni interesovanjima dece od 1-14 god. Prvi nivo, “Izgubljeni grad” i drugi nivo “Karibi ” opremljeni su sadržajima za mališane do 7 godina. Tu su 3D lavirinti sa preprekama, mostićima i toboganima, bazeni sa lopticama, plastične spravice za animaciju male dece, trampoline… i još mnogo toga. Naš treći nivo “Disko vrisko” je za starije mališane, diskoteka sa profesionalnim ozvučenjem, Nintendo WII konzolama, Sony, sto za stoni fudbal, najsavremeniji disko-svetlosni efekti…

Igraonica u svom sastavu poseduje i parking. Vašu rođendansku trpezu možete upotpuniti uvek sveze pripremljenim specijalitetima iz naše kuhinje. Oživite omiljene junake Vaših mališana u najrazličitijim oblicima dečijih rođendanskih torti.

U klimatizovanim kafeima možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno korišćenje Wi-Fi bežičnog interneta dok su Vaši mališani u sigurnim rukama naših animatora. U letnjim mesecima iskoristite prednost našeg prostranog dvorišta i bašte i uživajte na otvorenom.

Dnevna igraonica radi svakim danom od 13 – 21 h i vikendom od 11 – 21 h. Brigu o deci vodi tim profesionalnih ljubaznih vaspitača koji ce se potruditi da im nijedan trenutak ne bude dosadan. U našem prostoru svako dete će naći svoj kutak i zabavu.

Proslave rođendana u igraonici Tehnokids

Igraonica – rođendaonica “Tehnokids” se sastoji od 3 različita nivoa sa sadržajima za decu od 1-13 godina. Svako dete će naći svoj kutak i zabavu.

Svaka proslava rođendana je posebna i drugačija, vođena timom profesionalnih animatora, u prostoru koji je bogat i prilagođen detetu tih uzrasta. Mogućnost dodatnih zabava za decu, iznajmljivanje pinjate, crtanje po licu, maskenbal sa kostimima…

Najsvečaniji trenutak, rođendanske pesmice, upotpunjuju maskote Miki Maus i Lav koji se pojavljuju uz rođendansku tortu koju možete poručiti u Tehnokids igraonici.

A rođendansku trpezu upotpunite bogatom ponudom sveže pripremljene hrane iz Tehnokids kuhinje.

Cene zakupa prostora za proslavu rođendana u igraonici Tehnokids:

Dnevna igraonica (1 sat): 150 din
celodnevna karta: 300 din

Čuvanje dece 250 din/h uz najavu 1 dan ranije. Minimalna satnica za čuvanje je 3 sata, 1 sokić gratis.
Pored ostalih gostiju koje ćete pozvati na rođendan, obradujte Vaše mališane specijalnim gostom – maskote Miki Maus, Šilja ili Lav ce ih sigurno oduševiti – cena 10 evra. Uz tortu maskota gratis.

Da žurkica bude za pamćenje, tu su animatori: Gusari, Gusar i Pipi, Princ i Princeza – profesionalna animacija u trajanju od 2 h – cena 40 evra.
Face-painting: 20 evra

NOVO! Pinjata zabava – mini igračkice i slatkiši spakovani u najrazličitije oblike omiljenih junaka (Nodi, Dora, Garfild, Sunđer Bob, Hello Kitty, Nindzago…): 25 evra.
Kostimi za maskenbal za decu do 7 godina: 20 evra.

Kvadratura: 600
Maximalno dece: 90
Maximalno odraslih: 130
Dvorište: ima
Adresa: Dobropoljska 2, Autokomanda
Telefon: 011 369 9977 / 063 712 7222
Internet prezentacija: http://www.tehnokids.com/
Radno vreme: Radnim danima: 13:00 – 21:00, Vikendom: 11:00 – 21:00