Zabavni park Starli – najveća igraonica i rođendaonica u Novom Sadu

Zabavni park Starli
Bulevar vojvode Stepe 56, Novi Sad, Srbija
+381216302422
www.starli.rs

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli koji već duže od devet godina, 365 dana u godini, sa mnogom decom deli osmehe. Tokom ovih godina Starli je postao sinonim za mesto gde se lepše raste.

Šta možete da očekujete tokom posete Zabavnom parku Starli?

 • jedinstvenu igraonicu u kojoj mogu bezbedno da se igraju deca od 1 do 10 godina,
 • posebnu i veliku rođendaonicu za proslavu najlepšeg dana u godini – rođendana,
 • otvoren teren za sportske igre sa veštakom travom i
 • besplatne kreativno – obrazovne programe (ekološke, muzejske, jezičke radionice, kao i radionice roditeljstva za buduće mame i tate)

Misija Zabavnog parka Starli je pre svega da deci od 1 do 10 godina omogući pravilno razvijanje fizičkih i motornih sposobnosti, kao i bezbedan prostor za igru i razvijanje intelektualnih veština. Tokom cele godine, u okviru otvorenog i zatvorenog prostora Starlija, održavaju se različitie manifestacije koje su posvećene detinjstvu i roditeljstvu.

Zabavni park Starli se prostire na površini od 2.500 m², od kojih 1.000 m² zatvorenog prostora čini igraonica Starli:

 • trospratni lavirint sa velikim toboganom,
 • atraktivne gumene igračke na naduvavanje – Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo,
 • tobogani,
 • veštačke stene za penjanje,
 • vazdušni topovi sa lopticama,
 • klizne ljuljaške,
 • bazeni sa lopticama,
 • stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej,
 • Kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre,
 • parterni (odvojen) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama
 • prostor za presvlačenje beba

Postoji još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method – Maria Montessori) koje predstavljaju odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece.

Café u prizemlju i galerija su mesto gde se roditelji i drugi pratioci dece opuštaju i spokojno mogu da isprate decu. Takođe, postoji i besplatan bežični internet (WiFi) za sve posetioce.

Rođendanska sala koja se nalazi u unutrašnjosti Starlija veoma lako postane pravi podijum za ples i karaoke tokom proslave dečijih rođendana uz svetlosne efekte, ali i prostor za edukaciju gde se održavaju brojne radionice za decu i roditelje.

Poseban ugođaj predstavljaju sportski tereni Zabavnog parka Starli sa velikom letnjom baštom i opremljenim terenom za fudbal, tenis i košarku ili jednostavno uživti u pravoj oazi mira nadomak centra grada.

U Zabavnom parku Starli možete prirediti rođendansku proslavu za klince, proslaviti krštenje, polazak ili završetak škole ili školice, kao i organizovati tematske priredbe. Takođe, organizujemo pozorišne predstave, maskenbale, doček Deda Mraza i novogodišnja druženja.

Proslava rođendana u Zabavnom parku Starli

Pružamo našim slavljenicima priliku da se nezaboravno provedu na trospratnom lavirintu, toboganima, igračkama na naduvavanje (Zmaju, Džungli, Penjalici i Palminom ostrvu), kliznim ljuljaškama, u bazenu sa lopticama, kao i da pevaju karaoke sa društvom uz svetlosne efekte u rođendaonici. Za decu do 3 godine postoji odvojen parterni deo sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama.

Sportski teren

Slavljenicima omogućavamo korišćenje sportskog terena u sklopu proslave rođendana, uz doplatu.

Ugostiteljska usluga za decu

Posluženje slanog peciva i sokova, plastične i kartonske tanjiriće, čaše, viljuške i salvete.

Ugostiteljska usluga za odrasle

Piće je isključivo iz café-a Starli i naplaćuje se posebno.

Pozivnice

Specijalno dizajnirane Starli pozivnice možete preuzeti pri plaćanju avansa.

Šta je drugačije?

 • aktivna igra i obilje zabave slavljenika ili slavljenice sa najbližim drugarima u najvećem zabavnom parku u Novom Sadu,
 • organizovanje prave igranke u sali za proslave uz svetlosne efekte i karaoke program,
 • proslava rođendana na sportskim terenima Zabavnog parka Starli gde se rođendan slavi na zdrav način i uz aktivno druženje i igru,
 • roditelji i prijatelji u Café-u Starli takođe mogu uživati uz kompletan asortiman bezalkoholnog i alkoholnog pića

Zato je Zabavni park Starli pravo mesto za sve roditelje koje muči dilema „Kako da ove
godine proslavimo dečiji rođendan?”

Ne čekajte dugo, kliknite na www.starli.rs/rodjendaonica i zakažite proslavu najlepšeg
dana u godini vaših mališana baš u Starliju!

 

Produženi boravak
Od septembra 2018. godine deca i roditelji koji su prepoznali Zabavni park Starli kao mesto gde se lepše raste moći će da se priključe programu – Starli produženi boravak za decu ranoškolskog uzrasta.

U cilju podrške porodici i u ispunjavanju slobodnog vremena dece na kvalitetan i edukativan način, Starli produženi boravak otvara svoja vrata roditeljima i deci koja pohađaju škole u Novom Sadu.

Prednosti Starli produženog boravka:
• briga o deci tokom vremena koje ne provode u školi
• urađeni domaći zadaci uz pomoć stručnog kadra
• učenje stranog jezika
• izbalansirana i zdrava ishrana tokom dana
• redovne sportske aktivnosti
• organizacija prevoza i bezbednost u kretanju od boravka do škole i obrnuto
• razvijanje talenata i podsticanje kreativnosti kod dece kroz edukativne radionice
• igranje u igraonici Zabavnog parka Starli u slobodno vreme
• usvajanje radnih navika u najmlađem uzrastu i učenje odgovornosti
• socijalizacija i razvijanje odnosa prema vršnjacima i drugim osobama koje ih okružuju

Upis u produženi boravak počinje 1. juna 2018. godine.
Zabavni park Starli u Novom Sadu postoji od 2009. godine i ističe se kao mesto koje je u potpunosti adaptirano zdravom i aktivnom odrastanju svakog deteta.

Pozivamo Vas da nas upoznate, podelite sa nama Vaša očekivanja i interesovanja Vašeg detata i da se prijavite na program – Starli produženi boravk za decu!

Više informacija na https://starli.rs/produzeni-boravak/

Ekološka bašta Starli
U junu 2018. godine, Zabavni park Starli zajedno sa Dečijom ekološkom akademijom i Baštenska – inicijativa Novi Sad pokrenuo je ciklus besplatnih radionica Moja bašta može svašta u ekološkoj bašti Starli.
Kroz radionice, deca će graditi svoju ekološku baštu u Starliju od početka – dodir sa humusom i lopaticama, odabir biljaka, snalažljiv raspored sadnje, važnost pravljenja komposta i sakupljanja kišnice.
Cilj ovog projekta je da se kod najmlađih probudi želja za bliskim upoznavanjem sa prirodom. Radionice su namenjene deci uzrasta od 5 do 10 godina i biće održavane tokom narednih meseci u Zabavnom parku Starli. Raspored radionica biće najavljen na www.starli.rs.

Posebne aktivnosti u Zabavnom parku Starli za decu, roditelje, učitelje i omladinu:

Sportski tereni Zabavnog parka Starli
Na otvorenim sportskim terenima sa veštačkom travom se organizuju treninzi, utakmice i sportska druženja sa prijateljima, porodicom ili kolegama sa posla i fakulteta.
Tereni su raspoloživi preko dana i osvetljeni reflektorima za noćno druženje i opremljeni svlačionicama i letnjom baštom za osveženje i odmor nakon rekreacije.

Radionice roditeljstva
Za buduće roditelje organizujemo predavanja i druženja koja inspirišu i informišu o trudnoći i porođaju, kao i dojenju i nošenju beba. Učesnici imaju priliku da uživo dobiju odgovore na pitanja koja mogu da im pomognu kroz novu ulogu roditelja od stručnih savetnica koje pružaju podršku tokom trudnoće i dojenja.

Muzejske radionice
U saradnji sa Muzejem Vojvodine iz Novog Sada, organizujemo besplatne kreativno – obrazovne radionice koje su namenjene deci od 5 do 10 godina. Dvosatni program je koncipiran na usvajanju zanimljivih kulturoloških i istorijskih činjenica kroz teorijski i praktičan deo uz kustoskinje iz Muzeja. Nakon radionice, deca nastavljaju druženje u igraonici Zabavnog parka Starli.

Jezičke radionice
Besplatnim programom jezičkih radionica, želja nam je da novosadskoj deci pružimo zanimljiv edukativno – kreativni program, kao i da im približimo kulturu i jezik nekog naroda. Jezička radionica traje dva sata i obuhvata učestvovanje na radionici, kao i igranje u igraonici Zabavnog parka Starli.

Ekološke radionice
Koncept prostora i kreativno-obrazovnog programa u Zabavnom parku Starli je pažljivo osmišljen kako bi usmeravao i podržavao zdravo odrastanje svakog deteta. Briga o ekološkom podizanju svesti kod najmlađih jeste jedna od vodećih tema koja je veoma zastupljena na edukativnom programu u Starliju. Ekološke radionice u Starliju su besplatne, traju dva sata i obuhvataju učestvovanje na radionici, kao i igranje u igraonici Zabavnog parka Starli. Radionice se realizuju u saradnji sa udruženjem Dečija ekološka akademija.

Zabavni park Starli čini tim posvećenih ljudi – pedagoga i vaspitača koji vole da provode vreme sa decom u lepoj igri, kroz kreativne radionice i druge aktivne programe. Naš zadatak je da se svakodnevno trudimo i radimo kako bi deca i roditelji znali da je Zabavni park Starli mesto gde se lepše raste.