Klub Laser Tag

Klub Laser Tag iz Novog sada je jedinstveno mesto za proslavu rođendana starije dece.

Proslava rođendana u Laser Tag rođendaonici se organizuje u sportsko-takmičarskom duhu.

Proslava rođendana traje 2 sata. Broj dece se uglavnom kreće do 30 igrača. Obično po osmoro igrača uzimajući opremu počinju igru u areni od oko 200 m2, a igra traje 15 minuta.

Zadnjih 20 minuta u rođendaonici deca se poslužuju tortom, suše kosu i zabavljaju se po želji nekim od ostalih sadržaja.

Ukoliko roditelji ne organizuju hranu za proslavu rodjendana, Laser Tag Vam može pomoći oko organizacije hrane, pića ili torte. Hrana stiže uvek sveža u toku proslave rođendana.

Pored adrenalinske laser tag igre, koja je glavna zabava i atrakcija, gosti se mogu zabaviti stonim tenisom, stonim fudbalom, pikadom kao i video igrama sa kontrolom pokreta na Sony ps4 konzoli.

Deci je vrlo interesantno u toku proslave rođendana kad se u sportsku laser tag igru uključi neko od starijih, a pogotovo ako je to njihov roditelj i ako imaju mogućnost da ga nadmudre u lavirintu i magli Laser Tag kluba u Novom Sadu.

Ekipa koja se osvežava može posmatrati igru drugih igrača na kameri kao i pratiti njihove trenutne aktivnosti u posebnom programu proslave rođendana.

Proslava rođendana u Laser Tag klubu

Proslava rođendana u laser tag sportskom duhu iziskuje dosta energije i zato je potrebno praviti periodične kraće pauze između igara kako bi deca u pauzama u rođendaonici Laser Tag – Novi Sad mogla igrati pikado i stoni fudbal.

Deca koja su prerasla klasične rođendaonice, a još uvek nisu zrela za večernje izlaske, spremna su za proslavu rođendana u rođendaonici Laser Tag – Novi Sad. Ovde će se osećati uzbuđenije nego do tada, iz razloga sto sama laser tag igra osmišljena za odrasle i na kakvu do sad nisu nailazili u rođendaonicama.

Dečaci i devojčice su ravnopravni u laser tag igri, iako na prvi pogled deluje da je laser tag igra za dečake. Međutim u igri poentiraju igraci koji se najvise kreću, koji su najviše aktivni i koji saradjuju sa igračima iz svog tima.

Pored održavanja raznih proslava, u Laser Tag dolaze i stariji igrači, firme i društva, koja u Klubu Laser Tag organizuju Team building-e.

Sadržaj rođendaonice Laser Tag je veoma raznovrstan i zanimljiv, kao ni u jednom drugom lokalu tog tipa u Novom Sadu.

O nama

Adresa: Venizelosova 16, 21000 Novi Sad
Telefon: 021 / 633-8215, 069/333-8903
Email: lasertagserbia@gmail.com
Internet prezentacija: www.lasertag.rs
Radno vreme:
– radnim danima: od 16h do 21h
– vikendom: od 11h do 21h