Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star

Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star je novo carstvo za igru koje se prostire na 220 kvadratnih metara, u ulici Dušana Jovanovića 4 na uglu sa Kumodraškom ulicom, na samom uglu naselja Stepa Stepanović i Kumodraž II.

Igraonica Lucky Star je opremljena moderno, funkcionalno i pokušali smo da za svaki uzrast naših drugara unesemo nešto što će pružiti maksimalnu zabavu.

Play room sa konzolama X-box i Nitendo wii kinekt, smešten u tihom delu igraonice čeka da pruži vrhunsku zabavu.

Baby kutak sa mini igraonicom u kojoj će najmlađi uživati. Diskoteku sa karaokama, tribinama za navijanje i prostorom za animaciju.

Rođendaonica, 3d lavirint, po evropskim standardima sa mnoštvom zanimljivih prepreka.

Posebno odvojeni prostori za roditelje rođendance i dnevnu igraonicu, pušače i nepušače, kompletno klimatizovan, posedujemo svoj parking i letnju baštu koja se prostire na 100 metara kvadratnih.

Proslave rođendana u igraonici Lucky Star

Rodjendaonica Lucky Star organizuje proslave rođendana za decu i tinejdžere. Slavljenicima i gostima su na raspolaganju diskoteka, Play Room, Karaoke i još mnogo toga. Za to vreme roditelji mogu boraviti u lepo opremljenom, odvojenom prostoru koji poseduje video nadzor.

Kvadratura: 220m
Adresa: Dušana Jovanovića 4, Voždovac, Beograd
Telefon: 065 233 2003
Internet prezentacija: LuckyStar
Radno vreme: Radnim danima od 11h do 21h; Vikendom od 10h do 22h

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit