Dečija igraonica i rođendaonica Nanina kućica

U prostranoj i funkcionalnoj kući, od 180 kvadrata, smeštene su pažljivo birane i s ljubavlju pravljene stvari i igračke za dnevni boravak dece. U prijatnom ambijentu dnevnog boravka deca se zabavljaju i uče svoje prve pesmice, stiču svoja prva prijateljstva i zajedno slave rođendane. Svakog radnog dana tačno u 8 časova vaspitač širokim osmehom pozdravlja mališane spremne za novu avanturu u Naninoj kućici. Pesmice, priče, bajke, brojevi, slova, godišnja doba, životinje… samo su neke od tema koje obrađuju naši mali drugari. Ples, pesma i svirka upotpunjuju našu radnu nedelju. Kako zdravlje na usta ulazi, strogo se vodi računa šta će mališani jesti i piti. Kao šlag na tortu naši mališani imaju dostupnu igraonicu – tobogan, penjalice i bazen sa lopticama za svoje svakodnevne fizičke aktivnosti.

Proslave rođendana u igraonici Nanina kućica

Posle 17h, kada svi odu svojim kućama, dečiji centar se pretvara u prostor za proslavu rođendana i onih bitnijih datuma. Za rođendance uzrasta od 1 do 10 godina pripremili smo bogat program i sadržaj, kako bi svoj rođendan proveli što aktivnije sa drugarima. Dok se mi sa decom zabavljamo, za mame i tate smo spremili poseban prostor u kojem mogu da se druže sa svojim gostima. Na rođendanske proslave primamo 35 odraslih i isto toliko drugara.

Kada u popodnevnim časovima nema zakazane proslave, Naninu kućicu posećuju drugari koji žele da se igraju u igraonici. U svakom momentu dočekaće ih nasmejani vaspitač.

Adresa: Đurićeva 26, 11000 Beograd
Telefon: 011/2422-777, 011/3806-242, 011/3806-242
Email:
Internet prezentacija: http://naninakucica.com/
Radno vreme: svakog dana od 8h do 20h

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit