Studio za animaciju Šareni Kabare

Dobro došli u Šareni kabare!!!

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ovaj jedinstveni prostor. Šareni kabare se sastoji iz dva dela (prostora za roditelje i prostora za decu) koji se nalaze u istom nivou, ukupne veličine 160m2

Ovaj jedinstveni prostor se nalazi u porodičnoj kući, u Vidskoj ulici br. 9 (Lekino-Pašino brdo), u neposrednoj blizini parka «Šumice». Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i drugih aktivnosti.

Ukažite nam poverenje, a na nama je da ispunimo sva Vaša očekivanja i više od toga…

Proslave rođendana u igraonici Šareni Kabare

Rođendanske proslave, zabave i različite tematske žurke su zaštitni znak Šarenog kabarea. Organizujemo ih za sve one dobre volje bez obzira na uzrast i uz poštovanje Vaših želja. U Šarenom kabareu, pored standardnih usluga kostimiranja dece na rođendanima, organizacije maskenbala i različitih proslava i zabava sa maskiranjem, na raspolaganju Vam je veliki izbor različitih (za decu, omladinu i odrasle) kostima i maski koje možete iznajmiti po vrlo povoljnim cenama.

Adresa: Vidska 9, Voždovac, 11000 Beograd
Telefon: 011/285-0577, 063/723-5173, 011/285-0577
Email:
Internet prezentacija: http://www.sarenikabare.com/
Radno vreme: