Dečija igraonica i rođendaonica Zemlja čuda

Zemlja čuda je jedinstven prostor u gradu za proslavu dečjih rođendana. Nalazi se u mirnom delu grada, u Košutnjaku, i osim zatvorenog prostora deci omogućava i boravak u bezbednom, uređenom dvorištu.

I zaista, na jednom zidu su kočije iz Pepeljuge, na drugom Pinokio i Djepeto, Snežana i sedam patuljaka, pa scene iz Alise u zemlji čuda… a slike i reljefi sa zidova na trenutak se pretvaraju u reljefe i makete i počinju da silaze u prostor, koji je popunjen minijaturnim drvenim stolicama i stolovima za slavljenika ili slavljenicu i male zvanice.

Ipak, zbog svog karakterističnog uređenja enterijera, ZEMLJA ČUDA je pre svega namenjena deci uzrasta do 10 godina.

Ako želite da Vaše dete proslavi rođendan sa svojim prijateljima u ovakvom ambijentu dovoljno je da bar dve nedelje ranije okrenete jedan od telefona i rezervisete termin.

Zemlja čuda Vam nudi organizaciju dečjeg rođendana po dogovoru, u zavisnosti da li želite da sami spremate ili da Vas sve spremno sačeka. Isto važi i za animatore.

DOBRO DOŠLI U ZEMLJU ČUDA!

Adresa: Reljkovićeva 5, 11000 Beograd
Telefon: 011/3511-840, 063/581-818
Email:
Internet prezentacija:
Radno vreme:

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit